Després d’un principi de temporada complicat i on les coses no han estat fàcils he aconseguit classificar-me per als jocs Olímpics que començaran per mi el dia 8 de Febrer amb el primer entreno de descens. Son els meus segons jocs i aquests els agafo amb moltes ganes i amb la experiència dels primers. potser no arribo amb el meu millor estat de confiança però del que si estic segur es que donaré el meu 100 per 100 per intentar agrair el esforç de tots aquells que m’animeu i ho heu fet possible. La pista no la conec però l’he vist a traves de vídeos i la veritat que te molt bona pinta, amb bastants salts i bastant ràpida.( que es com m’agrada). Així que res intentaré anar informant-vos poc a poc durant els jocs de com va la situació i tenir la pagina web una mica mes activa.

A donar molt de gas que així les coses passen mes ràpid 😉