Objectius  Temporada 2015/2016

Aquesta temporada en la que no hi ha ni Mundials ni Jocs Olímpics, representa per a mi un retorn a la competició.

Els objectius de l’estiu són clars, tornar a posar-me a punt amb les disciplines de velocitat i fer un bon treball físic per arribar als entrenaments amb confiança i poder començar a entrenar amb els equips d’Europa amb força.

Al ser una temporada sense JJOO ni Mundials ens centrarem en fer una bona feina durant l’hivern i en participar en les Copes d’Europa i al circuit de Copa del Món.
La feina sobre els esquís comença a Argentina el mes de juliol, un mes per posar-me a punt sobre dels esquís i agafar rodatge amb el material.

A finals d’agost principis de setembre marxo cap a Xile a fer un treball més específic de velocitat, a entrenar amb diferents equips de la Copa del Món, aquí ja començaré a fer algunes carreres.

Finalment com a preparació a l’octubre, novembre marxo cap a Estats Units on faré les carreres del circuit americà i començaré el circuit de Copa del Món a Canada i USA.

South American Cup: (Argentina, Xile)

–  L’objectiu a les carreres de Xile és estar al top 20 i rebaixar punts FIS de cara a l’hivern.

  • Rebaixar punts
  • Top 20 a les carreres

North American cup: (Canada, USA)

– Aquí ja vindré de fer tot un estiu d’entrenaments, l’objectiu és intentar baixar dels 20 punts i intentar estar entre el top 15 de la NOR-AM Cup amb les disciplines de Súper Gegant (SG) i Descens (DH).

  • Baixar dels 20 punts
  • Top 15 a les carreres
Copa d’Europa

– L’objectiu és estar dins dels 30 de la Copa d’Europa a cada carrera que participi tant amb Descens (DH) com amb Súper Gegant (SG). En cas que valori bones sensacions amb Gegant (GS) participaré a les carreres d’aquesta disciplina amb el mateix objectiu  d’entrar dins dels 30. Al final de la temporada vull estar entre els 30 millors de la Copa d’Europa amb les disciplines de velocitat per poder participar a les finals de Copa d’Europa.

  • Top 30 en les carreres
  • Anar a les finals
Copa del Món

– Aquest any ja començaré a participar a diverses Copes del Món, l’objectiu és agafar experiència en aquest circuit i anar-me familiaritzant amb les pistes que composen el circuït; tot i això i vist el bon paper que vaig poder fer a la Copa del Món de Noruega de l’any passat crec que puc intentar puntuar i estar dins dels 30 en alguna carrera.

  • Agafar experiència
  • Intentar entrar dins del top 30 en alguna carrera

Ara toca fer una bona feina i preparar-se per fer una bona temporada i sobretot gaudir del que faig.

PIT I SENY.