La Guineu a La Contra de LV

El passat 29 d’octubre es va publicar l’entrevista que em va fer en Víctor Amela per La Contra de La Vanguardia. Per llegir l’entrevista podeu clicar el següent link: La Contra LV

Fe d’errates:

  1. A d’alt de tot de la pàgina posa que sóc director d’escola. Però de fet, tal i com s’escriu una mica més avall, sóc el President del Patronat de l’Escola l’Horitzó, no pas el director del centre.
  2. En la part on en Víctor Amela fa els seus comentaris (part taronja que porta per títol “UNESCO y Escola 21”, diu que sóc Doctor per ESADE. En Víctor va barrejar el fet que sóc Llicenciat i MBA per ESADE amb el meu doctorat. Jo sóc Doctor en Economia i Empresa per la Universitat Ramon Llull i concretament vaig realitzar la meva tesi doctoral a l’IQS School of Management, sota la direcció del Dr. José Sols. Podeu llegir la meva tesi en el següent link: El coneixement reflexionat
  3. Finalment, en el mateix text on en Víctor fa els seus comentaris, s’explica que ara l’Escola l’Horitzó és formadora de 30 escoles catalanes en el marc d’Escola Nova 21. De fet, el correcte és dir que l’escola és un del 26 centres impulsors d’Escola Nova 21, programa creat i liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i el seu president Eduard Vallory.

 

Finalment, vull donar les gràcies al Víctor Amela per la seva professionalitat, amabilitat i interès per l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s